site header

Referenties voor kinderopvang Iris

Sinds september 2008 zorgt Erna een aantal dagen per week voor ons dochtertje Amy. Amy is inmiddels anderhalf jaar oud en gaat met veel plezier naar Erna toe. Erna is prettig in de omgang en zorgt goed voor Amy, is betrouwbaar en altijd enthousiast als we Amy brengen of halen. Erna heeft voldoende speelgoed en boekjes in huis zodat Amy zich goed kan vermaken, er zijn andere kinderen om mee te spelen, Erna gaat vrijwel dagelijks met de kinderen naar buiten en schrijft altijd hele leuke stukjes in Amy's boekje waaruit blijkt hoe betrokken ze is.
Kortom, wij zijn meer dan tevreden over Erna en bevelen haar geregeld aan bij vrienden die een kindje verwachten!

-Karen

Erna heeft 7 jaar lang 2 dagen per week op onze drie kinderen van 7, 4 en 3 gepast. Erna is erg lief en zorgzaam voor kinderen. Ze biedt de kinderen een veilige omgeving waarin ze fijn kunnen spelen. Ook hebben ze veel van haar geleerd, dat ze zich aan regels moeten houden, hoe ze veilig oversteken, naar de wc gaan etc. Ook is het fijn dat ze flexibel is en de kinderen een hapje geeft wanneer wij eens wat later zijn. Kortom wij waren erg tevreden met haar als gastouder.

-Wendy

Onze beide dochters zijn 'opgevangen' bij Erna en wij vinden haar een geweldige gastouder. De belangrijkste graadmeter is dat onze kinderen met veel plezier naar Erna gaan en zich daar erg thuis voelen. Erna voelt kinderen goed aan. Er zijn duidelijke regels en de kinderen accepteren dat moeiteloos. Wat we fijn vinden is dat Erna daar waar mogelijk met de kinderen naar buiten gaat.

-Maria

Sinds september 2013 gaat onze zoon Oscar en sinds februari 2014 ook onze tweede zoon Sebastian naar Erna. Wij hebben gekozen voor een combinatie van kinderdagverblijf (2 dagen) en oppas via een wat kleinschaligere gastouder: Erna (ook 2 dagen). Gezien ons drukke werkschema vinden wij het belangrijk dat onze kinderen elkaar wel wat vaker zien, vandaar onze keuze voor ook een gastouder.
Een andere reden waarom wij specifiek voor Erna hebben gekozen is dat zij geen na schoolse opvang biedt, ze hoeft dus niet weg om kindjes na schooltijd op te halen, als er mogelijk nog andere oppaskindjes liggen te slapen. Erna gaat vaak naar buiten met de kinderen en onze kinderen hebben het erg naar hun zin bij haar. Erna is een vrolijke en enthousiaste dame die altijd open staat voor een gezellig praatje. Als ik tijdens een opvang dag vragen heb kan ik altijd bellen of een berichtje sturen.

-Mirjam

Wij vinden Erna een zeer betrouwbare, eerlijke en vooral voor de kinderen een lieve gastouder. Onze dochter gaat altijd met veel plezier naar haar toe. Erna is, tot zover wij dat kunnen zien, een ondernemende gastouder! Zodra het weer het toe laat zijn de kinderen buiten spelen of gaan ze wandelen. De kinderen hebben een eigen tafel waar altijd kleurplaten liggen en een eigen kist met speelgoed! Onderling gaan de kinderen goed met elkaar om en Erna zorgt ervoor dat ze op een respectvolle manier dat blijven doen zoals het hoort.
Wat wij persoonlijk ook prettig vinden is dat er kinderen van verschillende leeftijden bij Erna komen zodat onze dochter ook met andere leeftijden leert omgaan. Erna is ook altijd hartelijk naar de ouders toe en altijd bereid naar je te luisteren of om gewoon even te kletsen! Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij Erna als zeer positief hebben ervaren en als wij weer op zoek zijn naar een gastouder, zij de eerste persoon is die wij bellen!

-Stephanie

Sinds 2006 wordt mijn dochter twee dagen in de week zeer goed opgevangen door Erna Rijken. In oktober dit jaar is toen mijn toen 3 maanden oude zoon aan haar goede zorgen toevertrouwd. Erna is zeer zorgzaam en verantwoordelijk in de omgang met de kinderen en baby’s. Ze leert ze alledaagse dingen en leert dat er regels zijn waaraan ze zich moeten houden. Erna kan goed met de verschillende karakters van verschillende kinderen omgaan. Ze creeërt voldoende rust voor de kinderen wanneer ze dat nodig hebben maar er zijn ook voldoende speelmogelijkheden. Het is duidelijk dat ze veel om de kinderen geeft en is voor onze kinderen een belangrijk persoon in hun leven. Ze is altijd vriendelijk en stabiel en ik laat mijn kinderen met een gerust hart bij haar achter. De informatie voorziening van Erna naar ons is goed. Ze houdt ons op de hoogte hoe het gaat en of er bijzonderheden zijn. Kortom wij zijn erg blij met haar goede zorgen.

-Wendy.

Sinds december gaat onze dochter van 5 maanden drie dagen per week naar onze gastouder Erna Rijken. Wij zijn erg blij en tevreden over de opvang, Erna is flexibel en zorgt goed voor onze dochter Tijdens het wegbrengen ontmoeten Cate en Erna elkaar altijd met een glimlach en bij het ophalen treffen wij Cate altijd vrolijk aan. Wat ons erg aanspreekt is dat de kinderen van de verschillende leeftijden vaak met elkaar aan het spelen zijn en tegelijkertijd ontvangt Cate de rust en de zorg die ze-zeker op deze leeftijd-nodig heeft. Met Erna Rijken hebben wij een goede gastouder gevonden

-Maria en Stefan.

Bij Erna was het altijd goed! Steffi was altijd tevreden na een dag bij Erna. Eten. Drinken, aandacht en liefde het ontbrak haar aan niks. Lief met alle kindjes en als een tweede moeder. Steffi was nog wel er jong dus kan zelf helaas geen leuke ervaring melden, maar ik kan alleen maar zeggen: SUPER GOEDE GASTOUDER!

-Renate.

Erna Rijken is een goede tweede moeder, ik ben al vanaf het begin heel blij met haar. Onze dochter heeft het altijd naar haar zin en gaat heel slecht met mij mee als ik haar kom halen. Dan zegt ze: Ik wil spelen of ik wil bij Erna blijven. Ze heeft daar natuurlijk haar beste vriendinnetjes en samen met Erna heeft ze daar hartstikke veel lol mee. Wat mij betreft had ik geen betere gastouder kunnen krijgen en als wij nog een kindje krijgen breng ik die zonder twijfel naar Erna.

-Inez.

Sinds februari 2013 komt Anke 3 dagen in de week bij Erna met heel veel plezier. Anke voelde zich vanaf het begin volledig thuis bij Erna en haar gezin. Als we tegen Anke zeggen dat we naar Erna gaan zegt ze volmondig:jaa oké! Erna is een warm en vriendelijk persoon, heel open en uitermate flexibel. Erna doet veel leuke dingen met de kinderen, brengt de kinderen veel naar buiten en ook in huis is alles aanwezig om de kinderen te plezieren.
U neemt een goed besluit als U kiest voor Erna Rijken als Gastouder! Met vriendelijke groet

Rovino en Jennifer.